• Hurtig levering
 • Bredt udvalg

5 symptomer, der indikerer, at du har klamydia

Offentliggjort 2023-06-02 07:57 af
5 symptomer, der indikerer, at du har klamydia

Klamydia er langt den mest almindelige seksuelt overførte sygdom og kan ramme alle, både piger og drenge. Sygdommen overføres via en særlig bakterie, der spreder sig, når man har ubeskyttet sex med en person, der har sygdommen. I dag skal vi gennemgå alt, hvad du behøver at vide om denne sygdom, og hvilke symptomer der kan indikere, at du også har den.

Klamydia symptomer

Symptomerne, der indikerer, at du har klamydia, er forskellige mellem piger og drenge, men de kan også være forskellige fra person til person. Derfor kan det være en god idé at tage en klamydia-hjemmetest, selvom dine symptomer ikke helt matcher dem, vi lister nedenfor.

Piger

De fem mest almindelige symptomer for en pige, der har klamydia, er:

 • Smerter i den nederste del af maven
 • Brænder når de skal tisse
 • Blødning mellem menstruation
 • Udflåd fra maven
 • Blødning efter samleje

Drenge

De fem mest almindelige symptomer for en fyr, der har klamydia er:

 • Brænder når de skal tisse
 • Urethritis
 • Smerter i pungen
 • Hævelse i pungen
 • Udflåd kommer fra urinrøret

Dette er de fem mest almindelige symptomer, der indikerer, at en dreng eller pige har klamydia. Det absolut mest almindelige er dog, at en person, der er smittet med klamydia, slet ikke får symptomer. 1177 anbefaler derfor, at du tager en hjemmetest for klamydia, hver gang du har haft ubeskyttet sex med en ny partner. Det anbefales også, at din partner bliver testet.

Hjemmetest for klamydia

Hvis du lider af nogen af ​​ovenstående symptomer, såsom blødning mellem menstruation eller udflåd fra urinrøret, og for nylig har haft ubeskyttet sex med en ny partner, bør du tage en klamydia hjemmetest. Heldigvis kan vi tilbyde dig sådan en test.

Med vores hjemmetest for klamydia får du svar inden for 10 minutter og i 98% af tilfældene er resultatet pålideligt. Det gør vores test til en af ​​de bedste på markedet, og vi giver dig selvfølgelig også en god pris. Derudover er vores test tilpasset både piger og drenge, så det skal være så nemt som muligt for dig. Vi sender dig selvfølgelig også instruktioner til, hvordan du bruger testen for at få det bedst mulige resultat. Vi vil hjælpe samfundet med at bekæmpe klamydia, og det forsøger vi at opnå ved hjælp af vores hjemmetests. Tøv derfor ikke med at bestille en, hvis du tror, ​​du kan være blevet smittet. Jo hurtigere sygdommen opdages, jo lettere er den at bekæmpe.

Hvis du har klamydia

Hvis vores klamydia-hjemmetest viser et positivt resultat, bør du søge behandling så hurtigt som muligt. Du kan fx søge behandling på dit sundhedscenter eller på en ungdomsklinik. Den nemmeste måde at behandle sygdommen på er med antibiotika. Hvis sygdommen behandles hurtigt nok, bør du ikke opleve nogen komplikationer.

Beskyt dig selv mod klamydia

Langt den nemmeste måde at beskytte sig mod klamydia på er blot at bruge kondom. Sygdommen er smitsom, når slimhinderne kommer i kontakt med hinanden. Ved at bruge kondom eliminerer du risikoen for infektion. Husk, at du kan blive smittet, selvom du allerede har haft klamydia én gang.