• Hurtig levering
  • Bredt udvalg

Testen er defekt eller viser ikke et resultat?

Hvis din test slet ikke giver noget resultat, eller hvis den på en eller anden måde er defekt, beder vi dig tage et billede af den udførte test og sende det til vores kundeservice. De hjælper dig med en refusion eller vælger at sende dig en ny test.

Jeg vil annullere min test, hvordan gør jeg det?

Du har selvfølgelig ret til at aflyse din prøve. Testen skal aflyses senest 14 dage efter bestillingsdatoen og testen skal være i uåbnet pakke. For at annullere din ordre, bedes du kontakte vores kundeservice. Bemærk venligst, at vi kun refunderer dig for produktomkostningerne og opkræver dig for forsendelsesomkostningerne for dit køb. Vi er heller ikke ansvarlige for returfragt.

Min test er ikke kommet, hvad gør jeg?

Hvis din test ikke er ankommet senest 6 hverdage fra bestillingsdatoen, bedes du kontakte vores kundeservice. Det kan være, at netop din test er udsolgt og er på vej til vores lager. Skulle det ske, at din ordre er gået tabt, refunderer vi dig naturligvis det fulde beløb.

Hvordan afsendes min ordre?

Alle bestillinger sendes med Postnord som brev. Det betyder, at de ikke kan spores til dig som kunde, men er samtidig den bedste mulighed for at gøre det så anonymt og diskret som muligt.

Hvordan sendes prøverne til mig?

Ja. Vi udleverer ingen information overhovedet - uanset hvilken test du bestiller. Produkterne sendes i diskret emballage. Vi tager dit privatliv meget alvorligt. Vi overholder gældende lovgivning og har derfor vores egen privatlivspolitik. Vi overholder alle love og EU-direktiver. Derudover har vi et SSL-certifikat for ekstra sikker forbindelse. Du kan med andre ord handle trygt hos os.

Hvor sikre er testene?

Vores tests opretholder et højt niveau af sikkerhed og kvalitet og er 99,8 % sikre. Hvis du har symptomer, beder vi dig altid søge professionel behandling. Vores test er kun for dig, der gerne vil være ekstra sikker og måske lave et tjek.

En vigtig ting, der adskiller dem, er, at manualerne. Vores selvtest er beregnet til forbrugere, derfor er manualerne forenklet og dermed tilpasset dem uden medicinsk uddannelse. Der stilles dog samme strenge krav til funktion, sikkerhed, pålidelighed og EU-direktiver for IVD-tests.

Det er meget koldt udenfor, med masser af frostgrader og mine tests har ligget i vores postkasse i flere timer - har de taget skade af kulden?

Vores producenter har oplyst, at testene kan tåle frost ned til -20 grader i en periode på op til tre uger, uden at testene tager skade. Før du bruger testene, bør du lade dem komme til stuetemperatur i cirka 1 time.

Hvor lang er din leveringstid?

Vi sender altid samme dag, hvis du bestiller før kl 13 på hverdage. Hos Postnord sker levering normalt indenfor 1-3 hverdage. Bestillinger efter kl. 13.00 og på helligdage pakkes og sendes den følgende hverdag.

Skal jeg indsende nogen prøver for at få svar?

Nej, du behøver ikke sende blodprøver eller lignende - du laver alle prøverne derhjemme i fred og ro, du får svaret direkte ved at læse testresultaterne.

Er der behov for urin eller blod for at udføre en test?

Følgende tests udføres med urin: Ægløsning, graviditet, medicintest, overgangsalderens test, urinvejsinfektion. De tests, der kræver en dråbe blod, er prostata-, stoftest. Den kommer med en lancet, som bruges til et enkelt og hurtigt stik.

Jeg har en fobi for nålestik, vil det gøre ondt?

Nej, faktum er, at det ikke føles sådan. Dog kan fingerspidsen være lettere øm i 12-24 timer efter, men det er helt normalt. Nogle gange kan det være godt at lade en ven stikke, brodden er overstået på cirka 3 millisekunder.