• Hurtig levering
  • Bredt udvalg

Når du vil vide det med det samme

Et hurtigt resultat og ved med det samme, hvis der er noget galt.

Din test sendes diskret

Alle bestillinger sendes diskret og anonymt direkte til din postkasse.

Din test, direkte i postkassen

Nordictest blev startet i starten af ​​2021 og siden da har vi solgt hundredvis af tests til private i Norden. Det hele startede, da vi så et lavt udbud af lyntest i de lokale butikker og apoteker. Derfor valgte vi at udvikle vores egen test, hvor du får svar med det samme.

Dette for at undgå unødvendige plejekøer og for at undgå at skulle til læge fysisk. Ved positiv test skal du naturligvis søge læge/lægehjælp. Vi anbefaler, at alle følger de eksisterende anbefalinger og infektionsforebyggelsesloven.

Kunderne efterspørger!

Har du ondt i halsen?

Vi har fyldt lageret med halsbetændelse tests for at kunne dække det store behov! Køb din halsbetændelse test hos os hos Nordictest.

Shop strep hals test

Urinvejsinfektion?

Mange mennesker får urinvejsinfektioner i vintermånederne. Bestil en masse tests hjem, så du har dem, hvis det er nødvendigt.

Test for urinvejsinfektion

Multitest for kønssygdomme

En af vores bedst sælgende tests! Test dig selv for klamydia, gonoré og syfilis. Testen sendes diskret til din postkasse.

Bestil multipakke

Din test sendes diskret

Alle vores ordrer sendes diskret direkte til din postkasse. Der er intet på pakken, der kan afsløre, hvad du har bestilt.

Til sortiment

Svar inden for 15 minutter

Vores tests er hurtige tests, det betyder, at du vil modtage svar på testen indenfor 15 minutter efter at du har udført din test.

Til sortiment

Hvorfor skal jeg teste mig selv?

Forstå din krop og forbedre dit helbred med Nordictest


Hold øje med dit indre

Forstå hvad der sker i din krop – med indsigt i dine værdier kan du tage kontrol over dit velbefindende og foretage eventuelle justeringer i din livsstil.

Sund diæt

En sund og varieret kost siges at være et trick til at mindske risikoen for dårligt helbred, med fuld indsigt i dine sundhedsdata kan du se balancen i dine vitaminer, mineraler og hormoner.

Optimer dit helbred

Dine livsstilsvalg påvirker dit generelle helbred, med udgangspunkt i dine værdier kan du skabe forudsætninger for øget velvære – og et sundere liv.

Hurtige test af højeste kvalitet

Her finder du CE-mærkede og yderst pålidelige boligtests til de allerbilligste priser online. Vi leverer hurtigt direkte til din postkasse, i små og diskrete pakker.

Det har ikke altid været så oplagt, at du nu kan teste dig selv i dit eget hjem. Teknologien bevæger sig hurtigere end nogensinde, og det samme gør forskningen. For blot et par år siden blev folk tvunget til at besøge en læge for at teste sig selv for halsbetændelse. I dag kan du i fred og ro bestille en hurtig test og teste dig selv derhjemme. Er det ikke fantastisk?

Test dig selv derhjemme i fred og ro

Alle vores tests sendes diskret og sikkert direkte til din postkasse. Din pakke er diskret pakket, og der er ingen tydelige skilte på indholdet. Vi har 14 dages fortrydelsesret på alle vores ordrer. Dette gælder kun uåbnet emballage.

Stort udvalg af hurtige tests

Vi hos Nordictest arbejder konstant på at udvide vores sortiment med nye mærker og tests. Nogle af vores mest solgte og værdsatte tests er:

  • Sextesten Plus+ - Test dig selv for de mest almindelige seksuelt overførte sygdomme klamydia, gonoré og syfilis.
  • Halsbetændelse (trin A) - Test dig selv for halsbetændelse, direkte i dit hjem uden at skulle se en læge.
  • Prostata PSA - Mål dit prostata niveau nemt med vores PSA selvtest. Testen giver dig et hurtigt og klart svar.
  • Urinvejsinfektion – Næsten alle har haft en urinvejsinfektion på et tidspunkt i deres liv. Men nogle gange kan det være svært at vide, om man har en infektion eller ej. Så er vores hjemmetests for urinvejsinfektion UVI gode at have derhjemme.

Og mange flere! Se alle vores tests her

Køb hurtige test online med hurtig levering

Nordictest blev grundlagt i 2021 og er siden gået fra at være en lille netbutik med selvtest til en af ​​Nordens største inden for sit felt.

Vi tilstræber altid, at du modtager din ordre så hurtigt som muligt. Bestiller du en test online inden kl. 14.00, sender vi normalt din pakke samme dag. Pakken ankommer normalt inden for to hverdage.

Bestil selvtest online i forskellige pakkestørrelser

For at vi kan opretholde vores standard, bestiller vi store mængder selvtest fra producenter rundt om i Sverige uden mellemled. Hos os finder du alt fra 1 pakke til 5 pakker og store pakker (30 pakker).

Vil det være billigere at købe flere pakker?

Prisen er lavere pr test, når du køber større pakker såsom 3-pak eller 5-pak.

Se vores store pakker med test her

Nye behandlingsmetoder for prostatakræft

Nye behandlingsmetoder for prostatakræft

Offentliggjort 01 Jul 23:49 af Nordictest

De seneste år har bragt gode nyheder for mænd, der er blevet diagnosticeret med prostatakræft og har brug for en behandling, der forlænger livet o...

Kan klamydiatest på festivaler fremme sundheden?

Kan klamydiatest på festivaler fremme sundheden?

Offentliggjort 24 Jun 21:18 af Nordictest

Ideen om at tilbyde tests for kønssygdomme på musikfestivaler er ikke ny. Musikfestivaler rundt om i verden har gjort dette i over et årti. Tanken ...

Hvad har iltniveauet i dit hjem at gøre med dit helbred?

Hvad har iltniveauet i dit hjem at gøre med dit helbred?

Offentliggjort 18 Jun 18:45 af Nordictest

Flere og flere indser, at kvaliteten af indendørsluften er direkte forbundet med sundhed og energiniveau. I dag ved vi, hvor vigtigt det er at have l...

Shop sikkert

Handl trygt og sikkert hos os. Dine kundeoplysninger er sikre hos os.

Hurtige leveringer

Leveringstiden er normalt 1-2 dage med mindre andet er angivet for produktet

Sikre betalinger

Betal sikkert og sikkert med kort.