• Hurtig levering
  • Bredt udvalg

Hjemmetester med høj sikkerhed - sikkert, hurtigt og nemt

Du kan nemt udføre vores CE-mærkede test i dit hjem, og du vil altid få svaret inden for få minutter. Generelt behøver du ikke indsende urin eller blod til yderligere analyser. På markedet i dag er der en masse tests, som kun tager et par minutter at udføre. I den medicinske verden kaldes dette IVD og står for (In Vitro Diagnostic), vi kalder det "test og få svar med det samme". Denne type test og teknologi bruges dagligt i sundhedscentre, hospitaler og klinikker. Det er således en gennemprøvet teknik.

Vores test viser om den er positiv eller negativ, den viser ikke mængder af forskellige stoffer eller værdier. Vi har dog valgt at sætte grænseværdier, der giver dig ro i sindet, på den måde viser testen ikke negativ, hvis den er på grænseværdien til positiv.

Så hvordan sker det?

Vores test kræver urin, afføring eller blod. Uanset om det er blod, afføring eller urin, skal væsken/afføringen komme i kontakt med testkassetten eller teststicken/strimlen. Når dette sker, opstår der en reaktion, og testen viser så, om den er positiv eller negativ. Vejledning - Sådan udfører du din hurtige test Nordictest giver instruktioner til alle vores tests. Dette er for at sikre, at testene udføres korrekt. Klik venligst på de tests, du ønsker instruktioner til, og følg anvisningerne.

Vis mig instruktionerne

Pålidelighed

Vores test er sikre. For at forstå definitionen af ​​pålidelighed er det vigtigt, at testlaboratorier, når IVD-test evalueres, antager, at brugeren laver fejl, såsom at brugeren læser testresultater med det samme og ikke efter den fastsatte tid, læser for sent, bruger også meget eller for lidt urin eller blod , en test, der viser positiv, men er negativ (dette er en meget vigtig funktion, som vi beskriver mere detaljeret lidt længere nede). På trods af dette viser vores tests fra cirka 94 % til 100 % sikkerhed.

Falsk positiv og falsk negativ

En test, der viser positiv på trods af at den er negativ, forekommer, dette kaldes en falsk positiv og er en indbygget sikkerhedsfunktion, der sikrer, at en test virkelig markerer, hvis du er tæt på en cutoff, så et mere grundigt tjek kan udføres pr. medicinsk uddannet personale. Det værste, der findes i vores branche, er en falsk negativ, hvilket betyder, at en test viser et negativt resultat, selvom den skulle have vist et positivt resultat. Dette er især alvorligt, når det kommer til visse tests såsom borreliose, skjoldbruskkirtel, prostata osv. Vi er stolte af at kunne sige, at vores test er kalibreret på en måde, der viser flere falske positive end falske negative.